Ubytování ve městě Gavilanes

Město Gavilanes se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gavilanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gavilanes

Casa rural La Borriquita
Casa rural La Borriquita

9,8 / 10 (36 hodnocení)

Casa rural La Borriquita se nachází v Gavilanes a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná chata má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa rural La Borriquita stojí 138 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Casa Rural El Molino
Casa Rural El Molino

9,7 / 10 (33 hodnocení)

Casa Rural El Molino se nachází v Gavilanes a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na řeku. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 137 km.