Ubytování ve městě Garínoain

Město Garínoain se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Garínoain nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Garínoain

Casa Rural Lakoak
Casa Rural Lakoak

9,3 / 10 (480 hodnocení)

Casa Rural Lakoak se nachází v Garinoainu a nabízí sdílený lounge a turistické informace. Nabízí klimatizované ubytování a bezplatné Wi-Fi. Některé pokoje mají hydromasážní sprchu nebo vířivku. Všechny pokoje mají posezení a psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby, ručníky a ložní prádlo. Snídaně se podává v jídelně z typických místních produktů. Casa Rural Laloak stojí jen kousek pěšky od obchodů a café barů. Na letiště San Sebastián je to 85 km. Na místě je k dispozici neplacené veřejné parkoviště.

Hotel Ver Venir Habitaciones exclusivas para desconectar y relajarse
Hotel Ver Venir Habitaciones exclusivas para desconectar y relajarse

8,3 / 10 (69 hodnocení)

V ubytování Hotel Ver Venir Habitaciones exclusivas para desconectar y relajarse máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Ver Venir Habitaciones exclusivas para desconectar y relajarse se nachází ve městě Garínoain v údolí Valdorba, 15 minut jízdy jižně od Pamplony. Nabízí moderně zařízené pokoje, bezplatné Wi-Fi a sdílený sezónní venkovní bazén. Hotel Ver Venir Habitaciones exclusivas para desconectar y relajarse nabízí 5 dvoulůžkových pokojů s parketovými podlahami, topením, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Penzion má 2 venkovní terasy a krásnou zahradu. K dispozici je také velká jídelna a soukromé parkoviště je k dispozici za příplatek. Hosté mohou navštívit katalánskou kapli vzdálenou jen 1,5 km. Tafalla a Olite jsou vzdálené necelých 10 minut jízdy.