Ubytování ve městě Gandesa

Město Gandesa se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gandesa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gandesa

La Casa dels Abeuradors
La Casa dels Abeuradors

9,1 / 10 (119 hodnocení)

V ubytování La Casa dels Abeuradors máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa dels Abeuradors se nachází v obci Gandesa a nabízí okouzlující apartmány a lofty. Sídlí v kamenném městském domě a nabízí bezplatné Wi-Fi. La Casa dels Abeuradors má prostorné apartmány a vily s jednoduchým moderním zařízením v krémových, hnědých a zelených tónech. K dispozici je obývací část s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí, troubou a sklokeramickou varnou deskou. Obchody, bary a kavárny najdete v centru města Gandesa. Hotel nabízí snadný přístup k historickým památkám vesnice, včetně templářské věznice a bývalé radnice. Do přírodní rezervace Dels Ports dojedete autem za 20 minut. Pláže kolem L'Ampolla a Delta de l'Ebro jsou vzdálené přibližně 60 km.

Ca Tibaria
Ca Tibaria

8,6 / 10 (27 hodnocení)

Ca Tibaria nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a kávovarem, asi 35 km od přístavů Els. Ubytování je vzdálené 35 km od katedrály Tortosa a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Reus je to 74 km.

Mas de la Vall del Frare
Mas de la Vall del Frare

Mas de la Vall del Frare se nachází ve městě Gandesa v Katalánsku a nabízí balkon. 27 km od přístavu Els. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 9 koupelen s vanou nebo sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 9 koupelen s fénem. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Mas de la Vall del Frare stojí 31 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 82 km.