Ubytování ve městě Gálvez

Město Gálvez se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gálvez nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gálvez

El Tornadillo
El Tornadillo

9,7 / 10 (33 hodnocení)

El Tornadillo se nachází v Gálvezi a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. El Tornadillo leží 35 km od Puy du Fou España a 32 km od Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 118 km.

Alojamientos Túristicos Callejón del Pozo
Alojamientos Túristicos Callejón del Pozo

8,7 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural Callejon el Pozo se nachází v Gálvezi, 30 km od Toleda, a nabízí sdílený sezónní venkovní bazén, zahradu a neplacené parkoviště. Nabízí rustikální ubytování včetně domů a apartmánu. Callejon del Pozo má elegantní rustikální domy s dlážděnými a dřevěnými podlahami. Mají plně vybavenou kuchyň, prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a krbem a terasu s grilem. Všechny pokoje jsou individuálně zařízené a mají vlastní koupelnu. Některé mají hydromasážní vanu, jiné sprchu nebo vanu. Některé pokoje jsou bezbariérové. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, rybaření nebo jízdy na koni. Personál vám poskytne více informací o nočních trasách s průvodcem v horách Montes de Toledo.

Hostal Acuario
Hostal Acuario

7,4 / 10 (186 hodnocení)

Tento malý penzion se nachází v Gálvezi a nabízí jednoduché ubytování s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Nachází se 30 km od Toleda a má vlastní bezplatné parkoviště. Hostal Acuario má pokoje s klimatizací a topením. Ve všech najdete TV a pohovku. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Acuario provozuje restauraci s barem, kde si hosté mohou vychutnat typická španělská jídla. K dispozici je také pokojová služba. Personál vám poskytne informace o venkovních aktivitách v okolí, včetně pěší turistiky a jízdy na koni. Národní park Cabañeros je 55 km daleko.