Ubytování ve městě Galilea

Město Galilea se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Galilea nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Galilea

Beautiful home in Galilea with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Galilea with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Beautiful home in Galilea with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Galilei, 18 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 20 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 20 km od jachtařského klubu Palma a 21 km od přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 30 km.

Wunderschöne ruhige Finca mit Pool in Galilea
Wunderschöne ruhige Finca mit Pool in Galilea

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Wunderschöne ruhige Finca mit Pool se nachází v Galileji a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat terasu a gril. Wunderschöne ruhige stojí 18 km od golfového hřiště Son Vida. Finca mit Pool in Galilea, zatímco Golf Santa Ponsa je 19 km daleko. Na letiště Palma de Mallorca je to 28 km.

Finca Bella Roca
Finca Bella Roca

8 / 10 (4 hodnocení)

Finca Bella Roca se nachází v Galilea, 18 km od golfového hřiště Son Vida, 19 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa a 20 km od jachtařského klubu Palma. Nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat saunu. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 21 km od přístavu Palma a 19 km od parku Jungle. Na letiště Palma de Mallorca je to 28 km.

Amazing Home In Galilea With 3 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Amazing Home In Galilea With 3 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

Nice Home se nachází v Galileji, pouhých 19 km od golfového hřiště Son Vida. V Galileji Wifi And Swimming Pool nabízí ubytování se 3 ložnicemi, výhledem na moře, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 20 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 21 km od jachtařského klubu Palma. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Prázdninový dům stojí 22 km od přístavu Palma a 20 km od muzea Pueblo Español Mallorca. Letiště Palma de Mallorca je vzdálené 28 km. V Galileji Se 3 ložnicemi, Wifi a bazén.