Ubytování ve městě Fuente el Fresno

Město Fuente el Fresno se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente el Fresno nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente el Fresno

EL LABRIEGO, Casa rural
EL LABRIEGO, Casa rural

8,7 / 10 (51 hodnocení)

V ubytování EL LABRIEGO, Casa rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmán EL LABRIEGO, Casa rural se nachází 33 km od Puerta de Toledo a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají balkon, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 33 km od paláce Palacio de la Diputación a 34 km od katedrály Santa María del Prado. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 168 km.

La Cancela Casa Rural
La Cancela Casa Rural

8,3 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování La Cancela Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Cancela Casa Rural se nachází v Fuente el Fresno, 33 km od Puerta de Toledo, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Nabízí výhled na město a balkon. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, jízdou na koni nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. La Cancela Casa Rural stojí 33 km od paláce Palacio de la Diputación a 34 km od katedrály Santa María del Prado. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 168 km.