Ubytování ve městě Fuente-Álamo de Murcia

Město Fuente-Álamo de Murcia se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente-Álamo de Murcia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente-Álamo de Murcia

Amazing Home In Cartagena With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Private Swimming Pool
Amazing Home In Cartagena With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Private Swimming Pool

Amazing Home Private Swimming Pool And 4 Bedrooms se nachází ve městě Fuente-Álamo de Murcia, 34 km od klubu La Manga, 23 km od golfového rezortu Mar Menor a 33 km od golfového hřiště La Manga Club North. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 34 km od golfového hřiště La Manga Club West a golfového hřiště La Manga Club South. Mezinárodní letiště Region de Murcia leží od Amazing Home 18 km. V Cartageně s venkovním bazénem, soukromým bazénem a 4 ložnicemi.

Penthouse mit Pool, Hacienda del Alamo Golf
Penthouse mit Pool, Hacienda del Alamo Golf

Penthouse mit Pool, Hacienda del Alamo Golf nabízí ubytování s výhledem na bazén, venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 41 km od klubu La Manga. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování, šnorchlování a kulečníku. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray a DVD přehrávač a CD přehrávač. K dispozici je také gril. Hosté Penthouse mit Pool, Hacienda del Alamo Golf si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 24 km od golfového rezortu Mar Menor a 35 km od vlakového nádraží Murcia. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 8 km.