Ubytování ve městě Fuensalida

Město Fuensalida se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuensalida nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuensalida

Casona de flores ll
Casona de flores ll

8,3 / 10 (27 hodnocení)

Casona de flores ll se nachází v Fuensalidě, 33 km od Puy du Fou España a 31 km od Casa-Museo de El Greco. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Bed and breakfast stojí 31 km od vlakového nádraží v Toledu a 32 km od katedrály v Toledu. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 82 km.

La casona de flores
La casona de flores

7,9 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování La casona de flores máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casona de flores se nachází ve městě Fuensalida a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 4 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 33 km od Puy du Fou España a 31 km od Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 82 km.