Ubytování ve městě Fresno de Cantespino

Město Fresno de Cantespino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fresno de Cantespino nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fresno de Cantespino

Casa Xabelen Etxea
Casa Xabelen Etxea

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Xabelen Etxea se nachází asi 25 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí výhled do zahrady a sezónní venkovní bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s vanou nebo sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 119 km.

Albergue Fresno de Cantespino - La Tormenta
Albergue Fresno de Cantespino - La Tormenta

9,1 / 10 (193 hodnocení)

Albergue Fresno de Cantespino - La Tormenta se nachází ve městě Fresno de Cantespino, 28 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Nabízí expresní check-in a check-out, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň, bezplatná kyvadlová doprava a organizace výletů. Všechny pokoje mají ložní prádlo. Mezi oblíbené aktivity v okolí Fresna de Cantespino patří pěší turistika, lyžování a rybaření. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 116 km.

La Cochera de Don Paco
La Cochera de Don Paco

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Tento prázdninový dům se nachází ve Fresnu de Cantespino, 37 km od Pedrazy. Za pěkného počasí můžete grilovat na zahradě. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K dispozici je TV a CD přehrávač. La Cochera de Don Paco má také terasu. Na místě si můžete zahrát minigolf a v okolí se věnovat lyžování a golfu. La Cochera de Don Paco stojí 38 km od Aranda de Duero a 43 km od El Burgo de Osma. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně jízdy na koni a cyklistiky.