Ubytování ve městě Fregenal de la Sierra

Město Fregenal de la Sierra se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fregenal de la Sierra nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fregenal de la Sierra

Apartamento Fregenal Centro R&S
Apartamento Fregenal Centro R&S

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Apartamento Fregenal Centro R&S se nachází asi 25 km od Estación de La Nava a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento 3hvězdičkový apartmán je vzdálený 47 km od skály Arias Montano. Tento klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Badajoz je to 93 km.

Casa Fregenal Centro R&S
Casa Fregenal Centro R&S

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casa Fregenal Centro R&S se nachází ve Fregenal de la Sierra, 25 km od Estación de La Nava. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Tento prázdninový dům má balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od skály Arias Montano. Na letiště Badajoz je to 93 km.

Hotel Cristina
Hotel Cristina

8,4 / 10 (158 hodnocení)

Hotel Cristina nabízí tradiční Extremaduranskou restauraci, zahradní terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nachází se 10 minut chůze od hradu a býčí arény ve Fregenal de la Sierra. Hotel Cristina má prostorné pokoje s květinovými vzory, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají terasu s výhledem do krajiny. Restaurace La Dehesa podává typickou regionální kuchyni a mnoho jídel zahrnuje místní iberskou šunku. Hotel má také kavárnu, disco bar a útulný salonek s krbem. Hotel stojí jen 2 km od vlakového nádraží Fregenal, odkud jezdí pravidelné spoje do měst Zafra a Huelva. Do měst Badajoz a Sevilla dojedete za 90 minut. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Hotel Rural La Fontanilla
Hotel Rural La Fontanilla

8,4 / 10 (16 hodnocení)

Nachází se ve Fregenal de la Sierra a Hotel Rural La Fontanilla se nachází 25 km od Estación de La Nava a nabízí služby concierge, pokoje vhodné pro alergiky, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a restaurace. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 48 km od skály Arias Montano. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hotel Rural La Fontanilla podává snídani à la carte. V okolí Fregenal de la Sierra se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hotel Rural La Fontanilla stojí 93 km od letiště Badajoz a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Jp exclusive homes.
Jp exclusive homes.

7,6 / 10 (98 hodnocení)

Jp Exclusive homes se nachází 25 km od Estación de La Nava a 48 km od skály Arias Montano. Ubytování ve Fregenal de la Sierra. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Letiště Badajoz je vzdáleno 93 km.

Casa del Marqués
Casa del Marqués

Casa del Marqués se nachází 48 km od skály Arias Montano a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. 25 km od Estación de La Nava. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 10 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Badajoz je to 93 km.