Ubytování ve městě Frajén

Město Frajén se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Frajén nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Frajén

Casita Mondoto, encanto en el Pirineo
Casita Mondoto, encanto en el Pirineo

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casita Mondoto, encanto en el Pirineo se nachází ve Frajénu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 21 km od národního parku Ordesa a 34 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pau Pyrénées je to 129 km.

Casa Felipe Ordesa
Casa Felipe Ordesa

9,5 / 10 (59 hodnocení)

Casa Felipe Ordesa se nachází v obci Frajén, 21 km od národního parku Parque Nacional de Ordesa a 34 km od přírodního parku Lacuniacha, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Casa Felipe Ordesa má terasu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Pau Pyrénées je to 129 km.

Casa Muro Ordesa
Casa Muro Ordesa

9,1 / 10 (326 hodnocení)

Casa Muro Ordesa nabízí rustikální apartmány s výhledem na okolní krajinu a hory. Do lyžařských středisek Formigal a Panticosa dojedete autem za 1 hodinu. Apartmány Casa Muro Ordesa mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a nádobím a některé také zařízený balkon. V koupelně najdete vanu, fén, pračku a čistící prostředky. Všechny apartmány mají Wi-Fi připojení. Casa Muro Ordesa nabízí různé apartmány, každý s terasou a výhledem na hory. Casa Muro Ordesa má zahradu, gril a terasu. Personál recepce vám poskytne informace o tradičních restauracích a barech. Apartmány se nacházejí v blízkosti národního parku Ordesa y Monte Perdido. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, lyžování a cyklistice. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Rural López Ordesa
Casa Rural López Ordesa

9 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural López Ordesa se nachází ve Fragenu, 4 km od Torly, a nabízí terasu s fantastickým výhledem na hory. Pokoje mají sdílenou koupelnu. Do národního parku Ordesa y Monte Perdido dojedete autem za 10 minut. Můžete také navštívit biosférickou rezervaci Ordesa-Viñamala nebo kaňon Añisclo. Ainsa je 40 km daleko, Jaca 49 km a sjezdovky Formigal a Panticosa 40 km.

Casita Pelopin
Casita Pelopin

9 / 10 (1 hodnocení)

Casita Pelopin se nachází ve Frajénu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kanoistice. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 21 km od národního parku Ordesa a 34 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pau Pyrénées je to 129 km.

La Casita de Ordesa
La Casita de Ordesa

8,6 / 10 (70 hodnocení)

La Casita de Ordesa se nachází v malé vesnici Fragen, 10 minut jízdy od národního parku Ordesa. Nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi a výhledem na údolí Broto a do zahrady. Každý vytápěný apartmán má otevřený obývací a jídelní prostor s TV, pohovkou a jídelním stolem. V přilehlé kuchyni je sporák s varnou deskou, pračka a mikrovlnná trouba. Apartmány mají malý balkon a k dispozici je také společný gril. Každý má vlastní koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Obchody a restaurace najdete v Torle, 4 km od ubytování. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a na sjezdovky Panticosa a Formigal dojedete autem za 35 minut.