Ubytování ve městě Fornillos de Fermoselle

Město Fornillos de Fermoselle se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fornillos de Fermoselle nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fornillos de Fermoselle

LA CABAÑA DE PORTUGAL
LA CABAÑA DE PORTUGAL

10 / 10 (1 hodnocení)

LA CABAÑA DE PORTUGAL se nachází ve Fornillos de Fermoselle a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 99 km.

La Casa de los Arribes
La Casa de los Arribes

9,5 / 10 (53 hodnocení)

La Casa de los Arribes se nachází ve Fornillos de Fermoselle v parku Arribes del Duero. Tento rodinný hotel nabízí krásně zrekonstruované farmy, krásné zahrady a farmářský dvůr se zvířaty. La Casa de los Arribes má domy s kamennými fasádami, trámovými stropy a atraktivním rustikálním zařízením. K dispozici je obývací pokoj s krbem a TV a kuchyň. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Los Arribes vám před příjezdem zašle informace a mapy okolí. Na požádání je k dispozici uvítací koš s uzeninami, sýry, olejem, vínem, chlebem a džemem. Toto ubytování vhodné pro zvířata vlastní místní plemeno osla, stejně jako ovce, kuřata, krocani a kočky, které všechny žijí na pozemku. Přírodní rezervace Arribes del Duero je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Ubytování může také zajistit výlety s pozorováním divoké zvěře do okolní krajiny a různé řemeslné aktivity. La Casa de los Los Arribes stojí pouhých 25 minut jízdy od portugalské hranice. Do Zamory je to 60 km.