Ubytování ve městě Fornells de la Muntanya

Město Fornells de la Muntanya se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fornells de la Muntanya nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fornells de la Muntanya

Cal Mestre
Cal Mestre

9,1 / 10 (142 hodnocení)

V ubytování Cal Mestre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Mestre se nachází v malé vesnici Fornells de la Montanya a nabízí fantastický výhled na hory. Nabízí 2 domy v rustikálním stylu a restauraci, která podává tradiční katalánskou kuchyni. Každý dům má 2 ložnice, pohodlný obývací pokoj s jídelním koutem, krbem a TV, plně vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelnu. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. Ribes de Freser stojí 18 km od Cal Mestre. Odtud jezdí horská železnice do údolí Vall de Núria. Puigcerdà a Ripoll jsou vzdálené 30 km. La Molina stojí 20 minut jízdy od Cal Mestre.

Can Bertran
Can Bertran

8,9 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Can Bertran máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Bertran se nachází v horské vesnici Fornells de la Montaña a nabízí výhled na okolní krajinu. Tento kamenný venkovský dům má zařízenou terasu s grilem. Vytápěný dům kombinuje rustikální a moderní zařízení a zahrnuje prostorný obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je samostatný jídelní kout a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Dům má 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, 2 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi a 2 pokoje se samostatnou postelí a rozkládací postelí. Do údolí Vall de Nuria s mnoha pěknými turistickými trasami dojedete autem za 45 minut. Lyžařské středisko La Molina je vzdálené pouhých 20 minut jízdy. Can Bertran nabízí také lyžárnu. Can Bertran leží 30 minut jízdy od velkého města Ripoll s řadou restaurací a obchodů.

Cal Pastor
Cal Pastor

8,7 / 10 (606 hodnocení)

V ubytování Cal Pastor máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Pastor se nachází v katalánských Pyrenejích v obci Toses a nabízí prostorné pokoje s výhledem na okolní hory. Sjezdovky La Molina jsou vzdálené pouhých 15 minut jízdy. Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají trámové stropy a velká okna. Každý má Pokoj s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Cal Pastor stojí 50 metrů od restaurace, která nabízí tradiční kuchyni. Puigcerdà je 30 minut jízdy daleko a nabízí širokou škálu restaurací a obchodů. U penzionu je neplacené veřejné parkoviště. Do Girony a Barcelony dojedete autem za necelé 2 hodiny.