Ubytování ve městě Forcat

Město Forcat se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Forcat nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Forcat

Turismo Rural Casa Sastre
Turismo Rural Casa Sastre

9,7 / 10 (53 hodnocení)

Rustikální Turismo Rural Casa Sastre se nachází 10 minut jízdy od mostu Pont de Suert v Pyrenejích Lleida. Vytápěné pokoje mají bezplatné Wi-Fi a balkon s výhledem na hory. Každý pokoj má jídelní kout. K dispozici je TV a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a vanu nebo sprchu. Casa Sastre podává snídaně a večeře. K dispozici je terasa s grilem. Nedaleko je k dispozici neplacené parkoviště a lyžárna. Na přepážce s turistickými informacemi lze za příplatek zajistit dopravu na letiště.

Apartamento Casa Sastre Turismo Rural
Apartamento Casa Sastre Turismo Rural

Apartamento Casa Sastre Turismo Rural se nachází ve městě Forcat. Výhled směřuje na hory. Tento apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice.