Ubytování ve městě Fontclara

Město Fontclara se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fontclara nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fontclara

Turisme Rural Mas Ametller - Casa Gran
Turisme Rural Mas Ametller - Casa Gran

10 / 10 (2 hodnocení)

Turisme Rural Mas Ametller - Casa Gran se nachází v obci Fontclara a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 16 km od mořské rezervace Medes Islands a 41 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.

Turismo Rural Mas Ametller
Turismo Rural Mas Ametller

9,6 / 10 (34 hodnocení)

Turismo Rural Mas Ametller se nachází 16 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Farma má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Turismo Rural Mas Ametller nabízí dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Turismo Rural Mas Ametller stojí 41 km od vlakového nádraží Girona a 46 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.

Exus Natur - Adults Only
Exus Natur - Adults Only

8,7 / 10 (113 hodnocení)

V ubytování Exus Natur - Adults Only máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Exus Natur se nachází v krajině Baix Empordà, 15 minut jízdy od několika malých nudistických pláží a 5 km od pláží Costa Brava. Nachází se ve zrekonstruovaném domě z 19. století a umožňuje nudismus u bazénu a na sluneční terase a nabízí relaxační zónu. Tento hotel je určený pouze pro dospělé a nabízí pokoje v rustikálním stylu s dlážděnými podlahami, kamennými zdmi, dřevěnými trámy a jednoduchým nábytkem. Všechny pokoje mají výhled do krajiny nebo do zahrady. Koupelny jsou vlastní nebo sdílené. K dispozici je snídaně formou bufetu, bar a zahradní terasa. Jídla se připravují z bio produktů a zeleniny. Na požádání lze připravit speciální dietní menu. Relaxační místnost zahrnuje saunu a hydromasážní sprchu na vyžádání. K dispozici jsou také masáže. Hotel má uměleckou galerii a v okolí se můžete věnovat mnoha outdoorovým aktivitám. Golfový klub Empordà je vzdálený 5 minut jízdy. K dispozici je bezplatné veřejné parkoviště a u přepážky s turistickými informacemi si můžete pronajmout auto. Letiště Girona je vzdálené 48 km a do Barcelony dojedete za 90 minut. Na požádání lze zajistit dopravu z letiště.