Ubytování ve městě Fontanar

Město Fontanar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fontanar nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fontanar

Casa Cueva Pastor
Casa Cueva Pastor

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Cueva Pastor se nachází ve Fontanaru a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Ubytování má balkon a výhled na město. Prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV, vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s vířivkou. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám ochotně poradí. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Cueva Pastor stojí 45 km od Bazy a 40 km od Quesady.

Cortijo Rural La Chula
Cortijo Rural La Chula

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Cortijo Rural La Chula se nachází ve městě Fontanar, 45 km od přírodního parku Sierra de Castril, a nabízí restauraci a gril. K dispozici jsou také 2 koupelny. Hosté mohou relaxovat v zahradě, u venkovního bazénu, na sluneční terase nebo ve společném salonku. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 129 km.

Casa Cueva La Fuente
Casa Cueva La Fuente

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Cueva La Fuente se nachází ve městě Fontanar. Tento venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a je vzdálen 44 km od přírodního parku Sierra de Castril. Tento venkovský dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Cueva La Fuente stojí 131 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Alojamiento Rural Pelijas
Alojamiento Rural Pelijas

8,3 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Alojamiento Rural Pelijas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento Rural Pelijas se nachází ve městě Fontanar a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají posezení s pohovkou, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům stojí 44 km od přírodního parku Sierra de Castril. Alojamiento Rural Pelijas stojí 131 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Nice home in Fontanar with 4 Bedrooms and WiFi
Nice home in Fontanar with 4 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Fontanar with 4 Bedrooms and Wi-Fi se nachází ve Fontanaru. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům má výhled na hory a je vzdálen 44 km od přírodního parku Sierra de Castril. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 131 km.

Amazing home in Fontanar with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Fontanar with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Tříhvězdičkový Amazing home in Fontanar se nachází ve městě Fontanar v Andalusii a nabízí 4 ložnice, Wi-Fi zdarma a venkovní bazén. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům se nachází 44 km od přírodního parku Sierra de Castril. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 131 km.

Casas Cuevas ElMirador
Casas Cuevas ElMirador

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Casas Cuevas ElMirador se nachází ve městě Fontanar a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na město a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Venkovský dům má vířivku. Casas Cuevas ElMirador má také gril. Ubytování je vzdálené 45 km od přírodního parku Sierra de Castril. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 130 km.

Casa Rural Pelijas Fontanar by Ruralidays
Casa Rural Pelijas Fontanar by Ruralidays

6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Pelijas Fontanar by Ruralidays se nachází ve městě Fontanar, pouhých 44 km od přírodního parku Sierra de Castril, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 7 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 131 km.

casa cueva la fuente 2
casa cueva la fuente 2

casa cueva la fuente 2 se nachází asi 44 km od přírodního parku Sierra de Castril a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám vždy ochotně poskytne informace. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 131 km. la fuente 2.