Ubytování ve městě Fonfría

Město Fonfría se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fonfría nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fonfría

Casa Galego
Casa Galego

9,6 / 10 (640 hodnocení)

Casa Galego se nachází ve Fonfríi a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je sdílená kuchyň a turistické informace. Všechny pokoje mají posezení. Pokoje v Casa Galego mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, bezplatné Wi-Fi a některé také balkon. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří rybaření a cyklistika. Casa Galego poskytuje službu půjčení jízdních kol. Na letiště A Coruña je to 152 km a penzion zajišťuje placenou dopravu na letiště.

A Reboleira - Casa Nuñez
A Reboleira - Casa Nuñez

9,3 / 10 (605 hodnocení)

A Reboleira - Casa Nuñez se nachází na poutní cestě Camino de Santiago, 12 km od města O Cebreiro, a nabízí jednoduché pokoje v rustikálním stylu. Nabízí stáje, café bar a salonek pro hosty. K dispozici jsou soukromé i společné pokoje s vlastní koupelnou. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ve společném salonku najdete pohovky, TV a výběr knih. K dispozici je také sdílená prádelna. Přírodní rezervace Os Ancares je vzdálená asi 10 km a v pohoří Sierra de O Caurel vzdáleném 5 km se můžete věnovat pěší turistice.

Casa de Lucas
Casa de Lucas

9,2 / 10 (287 hodnocení)

Hotel Fronfría Casa de Lucas se nachází na poutní cestě Camino de Santiago a nabízí tradiční rustikální bar a bezplatné soukromé parkoviště. Některé pokoje mají výhled na okolní krajinu. Casa de Lucas má jednoduše zařízené vytápěné pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V hotelovém baru se podávají tradiční jídla a španělské tapas. V nejbližší vesnici vzdálené 9 km najdete širokou škálu restaurací a obchodů. V nedaleké krajině najdete dobré cyklistické stezky a 5 km od hotelu se nachází pohoří Sierra de O Caruel.