Ubytování ve městě Fogars de Montclus

Město Fogars de Montclus se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fogars de Montclus nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fogars de Montclus

CAN LLOBET Espai Rural Slow
CAN LLOBET Espai Rural Slow

9,8 / 10 (349 hodnocení)

V ubytování CAN LLOBET Espai Rural Slow máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. S výhledem na hory, CAN LLOBET Espai Rural Slow se nachází ve městě Fogars de Montclus a nabízí restauraci, služby concierge, bar, zahradu a terasu. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo veganská snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 61 km.

CA LA MARIA - Allotjament Rural
CA LA MARIA - Allotjament Rural

9,2 / 10 (16 hodnocení)

CA LA MARIA - Allotjament Rural se nachází ve městě Fogars de Montclus a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 52 km.