Ubytování ve městě Figuerola de Orcau

Město Figuerola de Orcau se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Figuerola de Orcau nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Figuerola de Orcau

Cal Frasco - Figuerola d'Orcau
Cal Frasco - Figuerola d'Orcau

10 / 10 (1 hodnocení)

Cal Frasco - Figuerola d'Orcau se nachází asi 45 km od Congost de Montrebei a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům sídlí v budově ze 17. století a nabízí bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 74 km.

Casa Tato Figuerola d'Orcau
Casa Tato Figuerola d'Orcau

9,4 / 10 (27 hodnocení)

Casa Tato Figuerola d'Orcau se nachází ve městě Figuerola de Orcau, 45 km od města Congost de Montrebei a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento prázdninový dům sídlí v budově z 18. století a nabízí bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon s výhledem na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 74 km.

Casa Marqueso
Casa Marqueso

9,1 / 10 (63 hodnocení)

V ubytování Casa Marqueso máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Marqueso se nachází ve městě Figuerola de Orcau. Nabízí výhled na hory a do zahrady a je vzdálen 45 km od Congost de Montrebei. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 74 km.