Ubytování ve městě Faraján

Město Faraján se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Faraján nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Faraján

Planta Baja Casa Carmen y Andrés
Planta Baja Casa Carmen y Andrés

9 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Farajánu, 20 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a 20 km od náměstí Plaza de Espana. Planta Baja Casa Carmen y Andrés nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Tento apartmán se nachází 21 km od třídy Tajo lemované stromy a 32 km od Cueva del Gato. Apartmán má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. La Quinta Golf & Country Club se nachází 45 km od apartmánu. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 108 km.

Casa Carmen
Casa Carmen

8,8 / 10 (152 hodnocení)

Casa Carmen se nachází ve Farajánu, 21 km od Rondy, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici zdarma. K dispozici je také terasa. Casa Carmen stojí 36 km od Sotogrande a 28 km od Setenilu. Na letiště Malaga je to 63 km.

Viña La Sierra I y II Júzcar by Ruralidays
Viña La Sierra I y II Júzcar by Ruralidays

7 / 10 (15 hodnocení)

Viña La Sierra Já... II Júzcar by Ruralidays se nachází ve Farajánu, 19 km od města Iglesia de Santa María la Mayor, 20 km od náměstí Plaza de Espana a 20 km od třídy Tajo lemované stromy, a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Viña La Sierra leží 32 km od Cueva del Gato. I y II Júzcar by Ruralidays stojí 47 km od golfového a country klubu La Quinta. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 110 km.

Ático para 3 Valle del Genal
Ático para 3 Valle del Genal

Ático para se nachází ve Farajánu, 20 km od Iglesia de Santa María la Mayor, 20 km od Plaza de Espana a 21 km od Tajo's Tree-lemované Avenue. 3 Valle del Genal nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán nabízí terasu. Apartmán má samostatnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a koupelnu. Nechybí ani TV. Apartmán je vzdálený 32 km od Cueva del Gato a 45 km od golfového klubu La Quinta Golf & Country Club. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 108 km.