Ubytování ve městě Estorm

Město Estorm se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Estorm nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Estorm

Casa Sanui. Apartaments turístics rurals
Casa Sanui. Apartaments turístics rurals

9,8 / 10 (46 hodnocení)

Casa Sanui. Apartaments turístics rurals se nachází v Estormu, 18 km od Congost de Montrebei, a nabízí výhled na jezero, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají balkon, plně vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, lednice, sporák a kávovar. K dispozici je také zahrada a terasa. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km. Apartaments turístics rurals.

Cal Foraster - Casa Rural
Cal Foraster - Casa Rural

8 / 10 (12 hodnocení)

Cal Foraster - Casa Rural se nachází v Estormu, 20 km od Congost de Montrebei, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Prázdninový dům má balkon a v okolí se můžete věnovat lyžování, rybaření a kulečníku. Prázdninový dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také sauna. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.