Ubytování ve městě Estany

Město Estany se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Estany nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Estany

Cal Sabata
Cal Sabata

9,4 / 10 (37 hodnocení)

Cal Sabata se nachází v Estany a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Aparthotel má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Cal Sabata stojí 25 km od katedrály Vic a 23 km od kina Vigatà. Na letiště Girona-Costa Brava je to 78 km.

Mas Grau Casa con Encanto en Girona
Mas Grau Casa con Encanto en Girona

9 / 10 (1 hodnocení)

Mas Grau Casa con Encanto en Girona se nachází asi 35 km od vodního světa a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nachází se 12 km od vlakového nádraží Girona a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 9 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 13 km od mostu Pont de Pedra a 38 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 8 km.