Ubytování ve městě Espinilla

Město Espinilla se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espinilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espinilla

Palomba Rural
Palomba Rural

9,4 / 10 (48 hodnocení)

V ubytování Palomba Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Palomba Rural se nachází ve městě Espinilla a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Palomba Rural má zahradu a gril. Na letiště Santander je to 78 km.

OTERO DE CAMPOO
OTERO DE CAMPOO

8,7 / 10 (108 hodnocení)

V ubytování OTERO DE CAMPOO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. OTERO DE CAMPOO se nachází v Espinille a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, restauraci a bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmány mají parketové podlahy, plně vybavenou kuchyň s lednicí, jídelní kout, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je dětské hřiště a gril a v okolí se můžete věnovat rybaření. Letiště Santander je vzdáleno 78 km.