Ubytování ve městě Espinelvas

Město Espinelvas se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espinelvas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espinelvas

La Casa de les Oques
La Casa de les Oques

9,5 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování La Casa de les Oques máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa de les Oques se nachází přibližně 18 km od katedrály Vic a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Chata stojí 27 km od golfového klubu Montanyá a 38 km od přírodního parku Montseny. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

Can Toni Vell Espinelves
Can Toni Vell Espinelves

9,4 / 10 (151 hodnocení)

V ubytování Can Toni Vell Espinelves máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Toni Vell Espinelves nabízí ubytování s terasou a výhledem na hory, asi 18 km od katedrály Vic. Do golfového klubu Montanyá je to 27 km. Apartmán má 3 ložnice, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Girona-Costa Brava je to 35 km.

Can Serrallonga (Masía)
Can Serrallonga (Masía)

8,9 / 10 (34 hodnocení)

Can Serrallonga (Masía) se nachází 19 km od muzea Episcopal de Vic a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Can Serrallonga (Masía) stojí 28 km od golfového klubu Montanyá. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

El Balcó d'Espinelves
El Balcó d'Espinelves

8,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování El Balcó d'Espinelves máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Balcó d'Espinelves se nachází asi 18 km od muzea Episcopal de Vic a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Chata stojí 28 km od golfového klubu Montanyá. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 36 km.