Ubytování ve městě Espejo

Město Espejo se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espejo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espejo

Areeta Etxea
Areeta Etxea

10 / 10 (3 hodnocení)

Areeta Etxea se nachází v Espejo v Baskicku a nabízí balkon. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 43 km od arény Fernando Buesa a 34 km od stadionu Mendizorroza. Letiště Vitoria je vzdáleno 33 km.

Gaubeako Ekhia
Gaubeako Ekhia

9,9 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování Gaubeako Ekhia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Gaubeako Ekhia se nachází v Espejo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. 40 km od Haro. Prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 4 koupelny se sprchou. K dispozici je gril a sluneční terasa. Gaubeako Ekhia stojí 35 km od Vitoria-Gasteiz a 18 km od Mirandy de Ebro. Na letiště Vitoria je to 27 km.