Ubytování ve městě Espeja

Město Espeja se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espeja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espeja

Casa Fina Espeja (Salamanca)
Casa Fina Espeja (Salamanca)

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Fina Espeja (Salamanca) se nachází v Espeje. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat rybaření. Na letiště Salamanca je to 122 km.

Campanarios de Azaba
Campanarios de Azaba

9,2 / 10 (48 hodnocení)

Campanarios de Azaba Eco-lodge je tradiční španělská vila v Espeje, uprostřed hor. K dispozici je venkovní bazén a veranda s výhledem na pohoří Sierra de Francia. Budova si zachovala svůj tradiční styl a zahrnuje solární elektrárnu, která poskytuje elektřinu. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo patio. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Ubytování nabízí obědové balíčky a tradiční ručně vyrobená jídla. Campanarios de Azaba je součástí Fundación Naturaleza y Hombre, nadace pro zachování přírody. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Campanarios de Azaba stojí 34 km od Ciudad Rodrigo a 49 km od Belmonte. Do Salamanky jsou to 2 hodiny.