Ubytování ve městě Esparreguera

Město Esparreguera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esparreguera nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esparreguera

Precioso apartamento en el centro de Esparreguera
Precioso apartamento en el centro de Esparreguera

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Precioso apartamento en el centro de Esparreguera se nachází ve městě Esparreguera, 33 km od stadionu Camp Nou, 35 km od vlakového nádraží Sants a 35 km od zábavního parku Tibidabo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 36 km od Kouzelné fontány Montjuic a budovy La Pedrera. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od budovy Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Na barcelonské letiště El Prat je to 39 km.

Cal Duran
Cal Duran

9 / 10 (305 hodnocení)

Cal Duran se nachází ve městě Esparreguera, 33 km od stadionu Camp Nou a 36 km od vlakového nádraží Sants. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, terasou a barem. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Cal Duran provozuje restauraci, která podává katalánskou, středomořskou a španělskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a veganská jídla. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Ubytování je vzdálené 36 km od zábavního parku Tibidabo a 37 km od Magické fontány Montjuic. Cal Duran stojí 39 km od barcelonského letiště El Prat. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

3 bedrooms house with city view balcony and wifi at Esparreguera
3 bedrooms house with city view balcony and wifi at Esparreguera

3 bedrooms house with city view balcony and wifi at Esparreguera nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 33 km od Camp Nou. Ubytování je vzdálené 35 km od vlakového nádraží Sants a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 36 km od zábavního parku Tibidabo a kouzelné fontány Montjuic. Na barcelonské letiště El Prat je to 39 km.

Holidays Domus Iano
Holidays Domus Iano

Holidays Domus Iano se nachází ve městě Esparreguera, 33 km od stadionu Camp Nou, 35 km od vlakového nádraží Sants a 36 km od zábavního parku Tibidabo. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV, klimatizaci a obývací pokoj. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od Kouzelné fontány Montjuic a 37 km od budovy La Pedrera. Letiště Barcelona El Prat je ve vzdálenosti 39 km.