Ubytování ve městě Esles

Město Esles se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esles nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esles

Posada Montero de la Concha
Posada Montero de la Concha

9,6 / 10 (178 hodnocení)

Posada Montero de la Concha se nachází ve městě Esles, 27 km od přístavu Santander, a nabízí zahradu, pokoje vhodné pro alergiky a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 29 km od Puerto Chico, 29 km od festivalového paláce Santander a 31 km od paláce La Magdalena. Hosté mohou využívat vířivku nebo se kochat výhledem na hory. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. K vybavení patří lednice. Posada Montero de la Concha podává každé ráno snídani formou bufetu a kontinentální snídani. V Esles a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Posada Montero de la Concha stojí 31 km od poloostrova Magdalena a 33 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 23 km.

Casa La Portilla a 6Km de Cabarceno WIFI
Casa La Portilla a 6Km de Cabarceno WIFI

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casa La Portilla a 6Km de Cabarceno WIFI se nachází v Esles a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 27 km od přístavu Santander a 28 km od Puerto Chico. Prázdninový dům má balkon, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 28 km od festivalového paláce Santander a 31 km od paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 23 km.

Hosteria Hijuelas
Hosteria Hijuelas

9 / 10 (105 hodnocení)

Hosteria Hijuelas se nachází v Esles, 28 km od přístavu Santander a 29 km od Puerto Chico. Nabízí restauraci, bar, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí turistické informace a dětské hřiště. Penzion stojí 32 km od poloostrova Magdalena a 33 km od kasina El Sardinero. Každé ráno se v penzionu podává kontinentální snídaně. Hosteria Hijuelas má také terasu. Ubytování je vzdálené 29 km od festivalového paláce Santander a 32 km od paláce La Magdalena. Hosteria Hijuelas stojí 24 km od letiště Santander.