Ubytování ve městě Escoriaza

Město Escoriaza se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Escoriaza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Escoriaza

Gorosarri
Gorosarri

9,5 / 10 (130 hodnocení)

V ubytování Gorosarri máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento zrekonstruovaný statek se nachází na okraji přírodní rezervace Aitzgorri Aratz a nabízí zahradu se sportovním zázemím, lezeckou stěnou a grilem. Nachází se v centru Baskicka, 10 minut jízdy od bažin Álava. Gorosarri má 6 moderních studií s výhledem na údolí Alto Deba, dobře vybaveným kuchyňským koutem, bezplatným kabelovým internetem a podlahovým vytápěním. Každý z nich má obývací pokoj s jídelnou a plazmovou TV. Gorosarri stojí 30 minut jízdy od pobřeží a 20 minut jízdy od města Vitoria. San Sebastián a Bilbao jsou vzdálené 45 minut jízdy. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa Rural Areano
Casa Rural Areano

9,4 / 10 (167 hodnocení)

Casa Rural Areano se nachází v Escoriaze v Baskicku a nabízí terasu a výhled na přírodní park Aizkorri-Aratz. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Areano má také terasu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo využít přírodní park Aizkorri-Aratz. Casa Rural Areano stojí 77 km od San Sebastianu a 61 km od Bilbaa. Na letiště Bilbao je to 61 km.