Ubytování ve městě Escalonilla

Město Escalonilla se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Escalonilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Escalonilla

Alquería Las Torres a dos pasos de Toledo y de Las Barrancas de Burujón
Alquería Las Torres a dos pasos de Toledo y de Las Barrancas de Burujón

9,8 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Alquería Las Torres a dos pasos de Toledo y de Las Barrancas de Burujón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alquería Las Torres se nachází ve městě Escalonilla a nabízí sdílený lounge, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 28 km od Toleda. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 5 koupelen s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Hosté mohou využívat sluneční terasu a v okolí se věnovat pěší turistice.

La Romana
La Romana

8,2 / 10 (5 hodnocení)

La Romana se nachází v Escalonille v regionu Castilla-La Mancha a nabízí terasu. Nachází se 36 km od Puy du Fou España a poskytuje služby concierge. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Prázdninový dům má sluneční terasu a zahradu. La Romana stojí 39 km od muzea Casa-Museo de El Greco a vlakového nádraží v Toledu. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 99 km.