Ubytování ve městě Ereño

Město Ereño se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ereño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ereño

Apartamento Pozozabale
Apartamento Pozozabale

9,5 / 10 (69 hodnocení)

Apartamento Pozozabale nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a kávovarem, asi 41 km od lanovky Artxanda. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, baskicky a francouzsky. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartamento Pozozabale stojí 42 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 41 km.

Casa Rural Endeitxe
Casa Rural Endeitxe

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Casa Rural Endeitxe se nachází v Ereñu, 42 km od lanovky Artxanda, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 43 km od katedrály v Santiagu. Tento venkovský dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je sluneční terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 43 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Na letiště Bilbao je to 42 km.

Casa en Urdaibai para disfrutar la zona E-BI00235
Casa en Urdaibai para disfrutar la zona E-BI00235

9,2 / 10 (59 hodnocení)

V ubytování Casa en Urdaibai para disfrutar la zona E-BI00235 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa en Urdaibai para disfrutar la zona E-BI00235 se nachází v Ereñu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 41 km od lanovky Artxanda a 42 km od katedrály v Santiagu. Na letiště Bilbao je to 41 km.