Ubytování ve městě Elorrio

Město Elorrio se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Elorrio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Elorrio

M&UGA Hotela
M&UGA Hotela

9,6 / 10 (514 hodnocení)

M&UGA Hotela se nachází v Elorriu, 30 km od svatyně Arantzazu, a nabízí 1hvězdičkové ubytování, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 1hvězdičkový hotel má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a stojí 41 km od lanovky Artxanda. Hotelové pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Pokoje jsou vybavené bezpečnostní schránkou a některé mají také balkon a jiné výhled na město. M&UGA Hotela poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Hosté hotelu M&UGA Hotela se mohou v Elorriu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Hotel stojí 42 km od katedrály a divadla Arriaga. M&UGA Hotela stojí 41 km od letiště Bilbao. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Caserio en Elorrio
Caserio en Elorrio

9,3 / 10 (38 hodnocení)

Caserio en Elorrio se nachází v Elorriu, 42 km od lanovky Artxanda, 43 km od katedrály a divadla Arriaga, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon s výhledem do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 43 km od vlakového nádraží Abando a 44 km od stanice metra San Mamés. Na letiště Bilbao je to 42 km.

Holiday Home Villa Elorrio by Interhome
Holiday Home Villa Elorrio by Interhome

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Villa Elorrio se nachází ve městě Elorrio v Baskicku a nabízí 4hvězdičkové ubytování. Wi-Fi zdarma. 32 km od svatyně Arantzazu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon a 3 ložnice. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 43 km od lanovky Artxanda a 44 km od katedrály v Santiagu. Na letiště Bilbao je to 43 km.

Apartamento en barrio tranquilo y rural de Elorrio
Apartamento en barrio tranquilo y rural de Elorrio

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento en barrio sedao y nabízí výhled do zahrady a do zahrady. rural de Elorrio se nachází v Elorriu, 31 km od svatyně Arantzazu a 43 km od lanovky Artxanda. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 43 km od katedrály v Santiagu a 44 km od divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 42 km.

Hotel Elorrio
Hotel Elorrio

8,4 / 10 (337 hodnocení)

V ubytování Hotel Elorrio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Elorrio se nachází ve čtvrti San Agustín v Elorriu a nabízí pokoje s výhledem na hory. Má restauraci s výhledem do atraktivních zahrad. Hotel Elorrio poskytuje ubytování ve světlých vytápěných pokojích s TV s plochou obrazovkou a bezplatným Wi-Fi. V restauraci hotelu Elorrio se podává kontinentální snídaně. K obědu a večeři si můžete vybrat ze široké nabídky jídel à la carte. Hotel se nachází v malebném prostředí regionu Durangaldea, 10 km od přírodního parku Urtiola. Bilbao a baskické pobřeží jsou vzdálené 45 minut jízdy autem.