Ubytování ve městě Elgóibar

Město Elgóibar se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Elgóibar nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Elgóibar

Casa rural Abatetxe
Casa rural Abatetxe

9,7 / 10 (163 hodnocení)

Casa rural Abatetxe se nachází v Elgóibaru v Baskicku, 42 km od svatyně Arantzazu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň, jídelní kout a vlastní koupelnu s fénem. Každé ráno se podává vegetariánská, veganská nebo bezlepková snídaně. Venkovský dům má také gril. Hosté v Casa rural Abatetxe si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 47 km od lanovky Monte Igueldo a promenády La Concha. Na letiště Bilbao je to 56 km.

Apartamento Ana Elgoibar con garaje
Apartamento Ana Elgoibar con garaje

9,4 / 10 (57 hodnocení)

Apartamento se nachází 46 km od lanovky Monte Igueldo, 46 km od promenády La Concha a 47 km od soch Peine del Viento. Ana Elgoibar con garaje nabízí ubytování v Elgóibaru. Ubytování je vzdálené 40 km od svatyně Arantzazu a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 48 km od Monte Iguelda a divadla Victoria Eugenia. Na letiště Bilbao je to 51 km.

EL ENLACE
EL ENLACE

8,8 / 10 (173 hodnocení)

EL ENLACE se nachází v Elgóibaru, 40 km od svatyně Arantzazu a 47 km od lanovky Monte Igueldo. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. EL ENLACE stojí 48 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Na letiště Bilbao je to 52 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Akei - Basque Stay
Casa Rural Akei - Basque Stay

8,6 / 10 (195 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Akei - Basque Stay máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Akei - Basque Stay se nachází v Elgóibaru a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Akei - Basque Stay stojí 40 km od svatyně Arantzazu a 48 km od lanovky Monte Igueldo. Na letiště Bilbao je to 51 km.

Hotel Txarriduna
Hotel Txarriduna

7,7 / 10 (224 hodnocení)

Hotel Txarriduna se nachází v městečku Elgoibar a nabízí bezplatné Wi-Fi. Hotel má moderní design a restauraci s širokou nabídkou baskických pintxos a jídel. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a topení. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. V baru se denně podává snídaně formou bufetu. K dispozici je také terasa a zasedací místnost. Na místě je neplacené veřejné parkoviště. Vlakové nádraží Elgoibar je vzdálené 500 metrů. Elgoibar se nachází v centru Baskicka, 30 minut jízdy od Bilbaa, San Sebastianu a Vitoria. Pláž Deba je vzdálená 13 km.

Pension Txarriduna
Pension Txarriduna

6,8 / 10 (233 hodnocení)

Pension Txarriduna se nachází v Elgóibaru, 40 km od svatyně Arantzazu, a nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, restauraci, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Ubytování je vzdálené 46 km od lanovky Monte Igueldo, 46 km od promenády La Concha a 47 km od soch Peine del Viento. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Pension Txarriduna stojí 48 km od Monte Iguelda a divadla Victoria Eugenia. Na letiště Bilbao je to 51 km.