Ubytování ve městě Elciego

Město Elciego se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Elciego nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Elciego

URIBE-ENEA Casa sola con amplio patio en Elciego con visita a bodega
URIBE-ENEA Casa sola con amplio patio en Elciego con visita a bodega

9,3 / 10 (40 hodnocení)

URIBE-ENEA Casa sola con amplio patio en Elciego con visita a bodega se nachází v Elciegu, 49 km od arény Fernando Buesa, 22 km od Španělské federace přátel Santiago a 23 km od muzea La Rioja. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je balkon a terasa. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 23 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 37 km.

Casa Rural Rojanda
Casa Rural Rojanda

9,1 / 10 (431 hodnocení)

Casa Rojanda se nachází v Elciegu, městě známém svými vinicemi, a nabízí elegantní ubytování se zahradou, terasou a hernou. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Pokoje v Casa Rojanda jsou zařízené v retro stylu a mají výhled do zahrady a na město. Najdete v nich posezení, šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také sdílený lounge a terasa. V okolí najdete mnoho restaurací, které podávají tradiční místní kuchyni, a vinařství Rioja, která produkují víno. Do města Logroño dojedete autem za 25 minut a do města Vitoria je to 50 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa Rural La Corchea
Casa Rural La Corchea

9,1 / 10 (247 hodnocení)

Casa Rural La Corchea se nachází v historickém centru Elciega, 100 metrů od kostela San Andrés. Tento rustikální rodinný hotel nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. La Corchea nabízí výhled na město, původní trámové stropy a pozoruhodné nástěnné malby v salonku a dalších společných prostorách. Všechny pokoje hotelu Corchea jsou zařízené v tématu různých hudebních nástrojů. Všechny pokoje mají klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. Pronájem kompletního apartmánu se 3 ložnicemi, můžete si vychutnat kuchyň, zahradu a gril. Casa Rural la Corchea se nachází 5 minut chůze od nejbližších vinic a nabízí výhled na jednu z nich navrženou architektem Guggenheimova muzea Frankem Gehrym. Elciego stojí 25 minut jízdy od centra města Logroño. Do měst Vitoria, Burgos a Pamplona dojedete autem asi za hodinu.

Room Elciego
Room Elciego

8,9 / 10 (54 hodnocení)

Room Elciego se nachází v obci Elciego v Baskicku a má balkon. Nachází se 50 km od arény Fernando Buesa a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování stojí 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 23 km od muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 44 km.

Casa Jean Pineau
Casa Jean Pineau

8,8 / 10 (77 hodnocení)

V ubytování Casa Jean Pineau máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Jean Pineau se nachází v Elciegu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Casa Jean Pineau stojí 50 km od arény Fernando Buesa a 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 44 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La cueva
La cueva

8,8 / 10 (43 hodnocení)

La cueva se nachází v Elciegu, 50 km od arény Fernando Buesa a 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Některé apartmány mají kuchyň se sporákem, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 22 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 36 km.

Agroturismo Valdelana
Agroturismo Valdelana

8,6 / 10 (651 hodnocení)

Tento hotel se nachází ve městě Elciego na vinařské stezce Rioja-Alavesa a nabízí vinný sklípek z 15. století. Agroturismo Valdelana nabízí moderní ubytování a vlastní muzeum. Agroturismo Valdelana má světlé, atraktivní pokoje s barevnými prvky a dekorativními díly inspirovanými vínem. Všechny pokoje mají klimatizaci, topení a TV s plochou obrazovkou. V ceně ubytování je zahrnuta návštěva muzea vinného sklepa. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň a relaxační lounge. Můžete se těšit na ochutnávku vín nebo oběd v krásných vinicích. V ceně ubytování je zahrnuta prohlídka sklepního muzea s průvodcem. Valdelana se nachází v malebném prostředí vinařské krajiny La Rioja a nabízí snadný přístup k řadě dalších vinic a vinařství. Logroño je vzdálené 25 minut jízdy a Vitoria-Gasteiz 70 km.

El Lagar De ElCiego
El Lagar De ElCiego

8,5 / 10 (105 hodnocení)

El Lagar del Ciego se nachází v obci Elciego, 20 minut jízdy autem od města Logroño. Nabízí klimatizované apartmány v blízkosti několika místních vinic. Apartmány s 1 ložnicí mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V obývacím pokoji je TV s plochou obrazovkou, pohovka a jídelní kout. Kuchyň je vybavena varnou deskou, mikrovlnnou troubou, kávovarem a lednicí. El Lagar del Ciego organizuje různé aktivity na vyžádání, jako jsou návštěvy místních vinařství a rezervace lázní Wine Oil. Prodává také vstupenky do muzea vína Villa de Lucia. Vinárna Marqués del Riscal je vzdálená 3 minuty chůze a kostel San Andrés 100 metrů. Ubytování je vzdálené 22 km od města Logroño s vlakovým nádražím a letištěm a 45 minut jízdy od města Vitoria.

Eras
Eras

8 / 10 (1 hodnocení)

Eras se nachází v Elciegu, 50 km od arény Fernando Buesa, 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 23 km od muzea La Rioja. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 23 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 44 km.

En BLANCO y TINTO
En BLANCO y TINTO

En BLANCO y TINTO se nachází 49 km od arény Fernando Buesa a 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1900, 23 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 23 km od radnice Logroño a 24 km od vlakového nádraží Logrono. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 37 km.