Ubytování ve městě El Torno

Město El Torno se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Torno nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Torno

Apartamento rural Sé de un lugar
Apartamento rural Sé de un lugar

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento rural Sé de un lugar se nachází v El Tornu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Apartmán je vzdálený 31 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

Glamping El Regajo Valle del Jerte
Glamping El Regajo Valle del Jerte

9,8 / 10 (73 hodnocení)

V ubytování Glamping El Regajo Valle del Jerte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se 23 km od náměstí Plaza Mayor, Glamping El Regajo Valle del Jerte nabízí zahradu, terasu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také vířivka. Všechny apartmány mají mikrovlnnou troubu, minibar, kávovar, toustovač a rychlovarnou konvici. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, fén a župany. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Glamping El Regajo Valle del Jerte nabízí vířivku. Ubytování je vzdálené 30 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Letiště Salamanca je vzdálené 137 km.

Apartamento Rural Amaluna
Apartamento Rural Amaluna

9,8 / 10 (45 hodnocení)

Apartamento Rural Amaluna se nachází v El Tornu, 23 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí vířivku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 1 koupelnu se sprchou, vířivkou a vanou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Apartamento Rural Amaluna stojí 30 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

Apartamentos rurales Alameda del Jerte
Apartamentos rurales Alameda del Jerte

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Apartamentos rurales se nachází 18 km od náměstí Plaza Mayor. Alameda del Jerte nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. Apartamentos rurales Alameda del Jerte má také dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Apartamentos rurales Alameda del Jerte stojí 28 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 42 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 154 km.

Apartamentos La Chaparrina del Jerte
Apartamentos La Chaparrina del Jerte

9,7 / 10 (75 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Chaparrina del Jerte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Chaparrina del Jerte se nachází v El Tornu, 23 km od náměstí Plaza Mayor a 31 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat rybaření a cyklistice. Apartamentos La Chaparrina del Jerte stojí 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

Villa del Jerte
Villa del Jerte

9,7 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Villa del Jerte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa del Jerte se nachází v El Tornu, 23 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a turistickými informacemi. Ubytování má balkon a výhled na bazén. Vila má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Villa del Jerte stojí 30 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

El Padre La Calle
El Padre La Calle

9,6 / 10 (11 hodnocení)

El Padre La Calle se nachází v El Tornu, 23 km od náměstí Plaza Mayor a 30 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV, vlastní koupelnu s bidetem a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. El Padre La Calle stojí 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

La Lancha
La Lancha

9,5 / 10 (33 hodnocení)

La Lancha se nachází přibližně 23 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 30 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Letiště Salamanca leží 137 km daleko.

Casa Rural El Regajo Valle del Jerte
Casa Rural El Regajo Valle del Jerte

9,5 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Regajo Valle del Jerte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Regajo Valle del Jerte se nachází v El Tornu v údolí Jerte, 18 km od Plasencie. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Rural El Regajo má také sezónní venkovní bazén. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, kanoistiky a pěší turistiky. Casa Rural El Regajo Valle del Jerte stojí 39 km od města Hervás.

Casa Rural Canchal Madroñeras ***
Casa Rural Canchal Madroñeras ***

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Ubytování se nachází v El Tornu, 47 km od přírodního parku Monfragüe a 13 km od náměstí Plaza Mayor. Casa Rural Canchal Madroñeras *** nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa. Casa Rural Canchal Madroñeras stojí 32 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. ***. Na letiště Salamanca je to 150 km.

Natural&Mente Valle del Jerte
Natural&Mente Valle del Jerte

9,1 / 10 (303 hodnocení)

Natural&Mente Valle del Jerte se nachází 23 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Natural&Mente Valle del Jerte stojí 31 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 48 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 137 km.

Abuela Pastora
Abuela Pastora

8,9 / 10 (121 hodnocení)

V ubytování Abuela Pastora máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Abuela Pastora poskytuje ubytování v rustikálním stylu s klimatizací, bezplatným Wi-Fi a parkováním. Apartmány a studia se nacházejí v El Tornu v údolí Jerte, 20 minut jízdy od Plascencie. Atraktivně zařízené pokoje mají odhalené kamenné zdi a dřevěné prvky. Studia a apartmány mají TV, vlastní koupelnu a pohovku. Všechny mají mikrovlnnou troubu a varnou desku, zatímco apartmány mají také sporák a pračku. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, pěší turistice, čtyřkolce, kanoistice a pozorování ptáků. K jezeru Plascencia dojedete autem za pouhých 10 minut. Abuela Pastora stojí 200 metrů od několika restaurací a obchodů. V Plascencii najdete širokou škálu služeb.