Ubytování ve městě El Socorro

Město El Socorro se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Socorro nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Socorro

Naturaleza Viva
Naturaleza Viva

9,3 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Naturaleza Viva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento apartmán se nachází 42 km od města El Médano. Nabízí ubytování s bezplatným připojením k Wi-Fi. V apartmánu jsou 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, kuchyně s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračka a koupelna s bidetem. Do Santa Cruz de Tenerife je to 23 km a do města La Laguna 24 km. Letiště Tenerife Sever je vzdálené 27 km.

La Casita Nueva
La Casita Nueva

9,2 / 10 (110 hodnocení)

La Casita Nueva se nachází ve městě El Socorro, 47 km od golfového hřiště Golf del Sur a 18 km od vojenského muzea Museo Militar Regional de Canarias. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, satelitní TV s plochou obrazovkou, žehličku, žehlicí prkno, šatní skříň a posezení s rozkládací pohovkou. K vybavení patří toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. La Casita Nueva stojí nedaleko pláží Chimisay, Playa de la Entrada a Playa de la Viuda. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 24 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa a 50 metros de la playa. Supreme Pedro
Casa a 50 metros de la playa. Supreme Pedro

Casa a 50 metros de la playa. Supreme Pedro se nachází v El Socorro.