Ubytování ve městě El Serrat

Město El Serrat se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Serrat nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Serrat

La Casa Nova
La Casa Nova

9,3 / 10 (58 hodnocení)

La Casa Nova se nachází asi 34 km od lyžařského střediska La Molina a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 4,6 km od lyžařského střediska Vall de Núria. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Hosté ubytování La Casa Nova mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 43 km od zahrad Artigas. Letiště Andorra–La Casa Nova leží 90 km od letiště La Seu d'Urgell.

Can Bonada
Can Bonada

8,6 / 10 (275 hodnocení)

Can Bonada se nachází ve městě Serrat a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu s grilem. Apartmán se 2 ložnicemi, bezplatným Wi-Fi a neplaceným parkovištěm. V obývacím pokoji je TV s plochou obrazovkou. K dispozici je dobře vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, kávovarem a pračkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Girona-Costa Brava dojedete autem za hodinu.