Ubytování ve městě El Ronquillo

Město El Ronquillo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Ronquillo nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Ronquillo

El Capricho
El Capricho

9,6 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování El Capricho máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Capricho se nachází v El Ronquillo, pouhých 46 km od zábavního parku Isla Mágica, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. El Capricho stojí 47 km od mostu Triana a náměstí Plaza de Armas. Na letiště Sevilla je to 53 km.

Casa Rural Sierramagna de 2 Dormitorios
Casa Rural Sierramagna de 2 Dormitorios

9,4 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sierramagna de 2 Dormitorios máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sierramagna de 2 Dormitorios se nachází v El Ronquillo a nabízí sezónní venkovní bazén, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům nabízí službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Rural Sierramagna de 2 Dormitorios stojí 46 km od ostrova Isla Mágica a 47 km od mostu Triana - Isabel II. Na letiště Sevilla je to 53 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa con encanto frente al lago
Casa con encanto frente al lago

9,3 / 10 (23 hodnocení)

Casa con encanto frente al lago se nachází v El Ronquillo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Casa con encanto frente al lago stojí 43 km od Estación de Zufre. Na letiště Sevilla je to 58 km.

Bonita casa a estrenar en paraje natural a 35 minutos de Sevilla
Bonita casa a estrenar en paraje natural a 35 minutos de Sevilla

9,3 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Bonita casa a estrenar en paraje natural a 35 minutos de Sevilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Bonita casa a estrenar en paraje natural se nachází v El Ronquillo, 46 km od ostrova Isla Mágica a 47 km od mostu Triana - Isabel II. a 35 minutos de Sevilla nabízí klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od náměstí Plaza de Armas a 49 km od paláce Alcazar. Na letiště Sevilla je to 53 km.

Casas Rurales Pantano de La Minilla
Casas Rurales Pantano de La Minilla

9,1 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Casas Rurales Pantano de La Minilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas Rurales Pantano de La Minilla se nachází v El Ronquillo, 47 km od ostrova Isla Mágica, 48 km od mostu Triana - Isabel II a 48 km od náměstí Plaza de Armas. Nabízí sezónní venkovní bazén a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, cyklistice a tenisu. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casas Rurales Pantano de La Minilla stojí 50 km od paláce Alcazar a náměstí Plaza de España. Na letiště Sevilla je to 54 km.

Hacienda Cantalapiedra
Hacienda Cantalapiedra

9 / 10 (1 hodnocení)

Hacienda Cantalapiedra se nachází v El Ronquillo a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kulečníku. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 8 koupelen se sprchou. K dispozici je také 8 koupelen s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Hacienda Cantalapiedra stojí 45 km od ostrova Isla Mágica a 46 km od mostu Triana - Isabel II. Na letiště Sevilla je to 52 km a hotel zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Casa Rural Sierramagna de 1 Dormitorio
Casa Rural Sierramagna de 1 Dormitorio

8,9 / 10 (113 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sierramagna de 1 Dormitorio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sierramagna de 1 Dormitorio se nachází v El Ronquillo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Casa Rural Sierramagna de 1 Dormitorio stojí 46 km od ostrova Isla Mágica a 47 km od mostu Triana - Isabel II. Na letiště Sevilla je to 53 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La Casa del Lago
La Casa del Lago

8 / 10 (3 hodnocení)

La Casa del Lago se nachází v El Ronquillo a nabízí venkovní bazén, zahradu, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Ubytování má balkon a výhled na jezero. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 3 koupelny s bidetem, sprchou a vířivkou. Personál recepce hovoří anglicky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také vířivka. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat kanoistice. La Casa del Lago stojí 44 km od Estación de Zufre. 59 km od sevillského letiště.