Ubytování ve městě El Puerto

Město El Puerto se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Puerto nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Puerto

Apartment CAP DE VOL
Apartment CAP DE VOL

Apartment C CAP DE VOL se nachází v El Puerto v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na moře. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Nechybí ani satelitní TV. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mezi zajímavosti v okolí patří Playa Podaire, Platja de Cap de Bol a pláž Vaquers. Na letiště Girona-Costa Brava je to 78 km.

Holiday Home Les Carboneres
Holiday Home Les Carboneres

7 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home LES CARBONERES se nachází asi 300 metrů od Platja Les Cambres d'en Poc a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům se nachází 200 metrů od Platja de La Gola a nabízí soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bidetem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 300 metrů od přístavu Platja del Port a 500 metrů od Platja de l'Embarril. Na letiště Girona-Costa Brava je to 76 km.

Holiday Home Wouters
Holiday Home Wouters

7 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home WOUTERS se nachází u pláže v El Puerto, 200 metrů od Platja El Morer a 200 metrů od Platja d'en Poc. Nabízí výhled na moře a hory a stojí 300 metrů od Platja de les Titarolites. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s bidetem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od golfového hřiště Peralada Golf a 23 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 74 km.