Ubytování ve městě El Pino

Město El Pino se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Pino nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Pino

Hotel Rural El Fundil
Hotel Rural El Fundil

9 / 10 (123 hodnocení)

Hotel Rural El Fundil se nachází ve městě El Pino a nabízí zahradu, terasu a ubytování ve venkovském stylu. Nabízí lyžárnu a půjčovnu lyžařského vybavení. Lyžařský areál San Isidro je vzdálený 15 km. Pokoje mají výhled na hory, bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a parketové podlahy. Ve vlastní koupelně najdete vanu. V hotelovém baru si můžete dát snídani, občerstvení nebo drink. Wellness centrum s vířivkou, termální lázní, tureckou lázní a masážemi je vzdálené 1 km. Ubytování nabízí zlevněné vstupenky do lázní. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, paragliding a lov. Ubytování je vzdálené 45 minut jízdy od Ovieda.

Miramar en urbanización con piscina
Miramar en urbanización con piscina

9 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Miramar en urbanización con piscina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Miramar en urbanización con piscina se nachází v El Pino, 35 km od náměstí Plaza de la Constitución, 37 km od náměstí Plaza de España a 26 km od vlakového nádraží Gijón - Sanz Crespo. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV, klimatizaci a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 27 km od autobusového nádraží Gijón a 28 km od akvária Gijon. Miramar en urbanización con piscina stojí 16 km od letiště Asturias.

LOS BALAGARES
LOS BALAGARES

LOS BALAGARES se nachází asi 32 km od náměstí Plaza de la Constitución a nabízí výhled na město, zahradu, terasu a restauraci. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, golfu a rybaření. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. LOS BALAGARES stojí 34 km od náměstí Plaza de España a 23 km od vlakového nádraží Gijón - Sanz Crespo. Na letiště Asturias je to 18 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.