Ubytování ve městě El Palmar

Město El Palmar se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Palmar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Palmar

Excelente Apartamento en El Palmar, Murcia
Excelente Apartamento en El Palmar, Murcia

8,7 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Excelente Apartamento en El Palmar, Murcia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Excelente Apartamento en El Palmar, Murcia se nachází v El Palmar, 32 km od Parroquia San Juan Bautista a 46 km od golfového hřiště Las Colinas. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 5,8 km od vlakového nádraží Murcia a 7 km od římského mostu. Apartmán má balkon, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 8,1 km od muzea výtvarného umění Murcia a 40 km od golfového rezortu Mar Menor. Excelente Apartamento en El Palmar, Murcia leží 17 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Apartaestudio arrixaca 2 el Palmar Tv Wifi Aire
Apartaestudio arrixaca 2 el Palmar Tv Wifi Aire

8 / 10 (29 hodnocení)

Apartaestudio arrixaca 2 el Palmar Tv Wifi Aire se nachází v El Palmaru, 32 km od Parroquia San Juan Bautista. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště Las Colinas a 5,6 km od vlakového nádraží Murcia. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 18 km.

Apartamento zona residencial el palmar
Apartamento zona residencial el palmar

7,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Apartamento zona residencial el palmar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento zona residencial el palmar se nachází v El Palmar, 33 km od Parroquia San Juan Bautista a 46 km od golfového hřiště Las Colinas. Nabízí restauraci a výhled na město. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 7,1 km od vlakového nádraží Murcia a 8,2 km od římského mostu. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 9,4 km od muzea výtvarného umění Murcia a 39 km od golfového rezortu Mar Menor. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 16 km.