Ubytování ve městě El Matorral

Město El Matorral se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Matorral nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Matorral

One bedroom appartement at El Matorral 500 m away from the beach with sea view balcony and wifi
One bedroom appartement at El Matorral 500 m away from the beach with sea view balcony and wifi

9,6 / 10 (1 hodnocení)

One bedroom appartement at El Matorral se nachází v El Matorral na Kanárských ostrovech, 500 metrů od pláže. Nabízí terasu s výhledem na moře, Wi-Fi a balkon. Nachází se 2,7 km od pláže Barranco de la Muley a nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Apartmán má 1 ložnici, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, pračkou, sporákem a toustovačem. Apartmán je vzdálený 7,9 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 8,3 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 7 km.

Airport Vv - Amolan
Airport Vv - Amolan

8,8 / 10 (17 hodnocení)

Hotel se nachází v El Matorral, jen 2,1 km od pláže Barranco de la Muley. Airport Vv - Amolan nabízí ubytování s terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán nabízí terasu. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,4 km od pláže Playa Las Caletillas a 7,8 km od golfového klubu Fuerteventura. Letiště Fuerteventura je vzdálené jen pár kroků.

Airport Vv - Yesenia
Airport Vv - Yesenia

8,5 / 10 (105 hodnocení)

Hotel El Matorral se nachází ve městě El Matorral, jen 2 km od pláže Barranco de la Muley. Airport Vv - Yesenia nabízí ubytování s terasou, kasinem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici služba půjčení jízdních kol a aut. V okolí se můžete věnovat rybaření. Letiště Vv - Yesenia leží 2,3 km od pláže Playa Las Caletillas a 7,7 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to jen pár kroků.

Casa Bielgo Caleta de Fuste
Casa Bielgo Caleta de Fuste

8,3 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Casa Bielgo Caleta de Fuste máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Bielgo Caleta de Fuste se nachází v El Matorral, 2,2 km od pláže Playa Barranco de la Muley, 2,5 km od pláže Playa Las Caletillas a 7,9 km od golfového klubu Fuerteventura. K dispozici je také balkon. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,2 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 26 km od Eco Museo de Alcogida. Casa Bielgo Caleta de Fuste stojí jen pár kroků od letiště Fuerteventura.