Ubytování ve městě el Mas Vila

Město el Mas Vila se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě el Mas Vila nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě el Mas Vila

Ingrid
Ingrid

9 / 10 (3 hodnocení)

Ingrid se nachází v El Mas Vila, 500 metrů od pláže Cala Belladona a 600 metrů od Platja de Sant Jordi. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na moře. Prázdninový dům stojí 700 metrů od pláže Cala dels Canyers a 37 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 34 km.

Preciosa casa para tus vacaciones perfectas
Preciosa casa para tus vacaciones perfectas

Preciosa casa para tus vacaciones perfectas se nachází v obci el Mas Vila, 1,4 km od pláže Cala del Pi, 1,5 km od Cala Sa Cova a 1,6 km od pláže Cala dels Canyers. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 1,9 km od pláže Cala Belladona a 2 km od Platja de Sant Jordi. Preciosa casa para tus vacaciones perfectas stojí 34 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Pineda Platja d'aro
Pineda Platja d'aro

Pineda se nachází asi 1,1 km od pláže Cala del Pi a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem a balkonem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 1,2 km od pláže Cala Belladona a pláže Cala dels Canyers. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 34 km.

Holiday Home Canaries-1
Holiday Home Canaries-1

8 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Canaries-1 se nachází v El Mas Vila, necelý 1 km od Platja Torre Valentina, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům stojí 1,2 km od pláže Cala del Paller. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 1,2 km od pláže Cala dels Esculls a 35 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS
VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS

8 / 10 (1 hodnocení)

VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS se nachází v El Mas Vila a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na balkon, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Cala del Pi, Cala dels Canyers a Cala Belladona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 34 km.

Holiday Home Canaries-2 by Interhome
Holiday Home Canaries-2 by Interhome

Holiday Home Canaries-2 se nachází v El Mas Vila, necelý 1 km od Platja Torre Valentina, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 1,1 km od pláže Cala del Paller a 1,2 km od pláže Cala dels Esculls. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

Apartment Cap Roig by Interhome
Apartment Cap Roig by Interhome

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Cap Roig se nachází v El Mas Vila, 400 metrů od pláže Playa Can Cristus a 500 metrů od pláže Cala Belladona. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na moře a je vzdálen 600 metrů od Platja de Sant Jordi. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 36 km od mořské rezervace Medes Islands a 38 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 35 km.

Apartamento con piscina en Platja d'Aro
Apartamento con piscina en Platja d'Aro

Apartamento con piscina en Platja d'Aro se nachází 1,2 km od pláží Cala del Pi a Cala Belladona a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 41 km od vodního světa a mořské rezervace Medes Islands. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Cala dels Canyers a 37 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 35 km.