Ubytování ve městě El Gasco

Město El Gasco se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Gasco nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Gasco

Las Casitas Del Bodegon
Las Casitas Del Bodegon

9,3 / 10 (212 hodnocení)

V ubytování Las Casitas Del Bodegon máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Las Casitas Del Bodegon se nachází v El Gasco a nabízí výhled na hory, restauraci, pokojovou službu, bar, zahradu, terasu a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Venkovský dům má balkon, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Las Casitas Del Bodegon stojí 30 km od přírodního parku Las Batuecas. Na letiště Salamanca je to 152 km.

La Jelechera
La Jelechera

9,3 / 10 (94 hodnocení)

La Jelechera se nachází v El Gasco a nabízí terasu a ubytování s bezplatným Wi-Fi a kuchyní. Všechny apartmány mají sporák, mikrovlnnou troubu, kávovar, toustovač a rychlovarnou konvici. K dispozici je plně vybavená koupelna s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V restauraci se podávají pokrmy evropské kuchyně. Na požádání lze připravit i vegetariánské pokrmy. V okolí se lze věnovat cyklistice a rybaření. La Jelechera stojí 20 km od La Alberca a 46 km od Plasencie.