Ubytování ve městě El Charco

Město El Charco se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Charco nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Charco

Balcón del amanecer fuerteventura
Balcón del amanecer fuerteventura

9,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Balcón del amanecer fuerteventura máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Balcón del amanecer fuerteventura se nachází v El Charco a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato vila má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 43 km od golfového hřiště Jandia Golf a 34 km od golfového klubu Fuerteventura. Letiště Fuerteventura je ve vzdálenosti 39 km.

Villa La Fuentita-3
Villa La Fuentita-3

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Villa La Fuentita-3 se nachází v El Charco a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na hory a terasou. Tato vila se nachází 37 km od Eco Museo de Alcogida a 44 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Vila stojí 45 km od golfového hřiště Jandia Golf a 32 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 36 km.

Villa La Fuentita-1
Villa La Fuentita-1

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Villa La Fuentita-1 se nachází v El Charco a nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 37 km od Eco Museo de Alcogida a 44 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Vila stojí 45 km od golfového hřiště Jandia Golf a 32 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 38 km.

Villa La Fuentita-4
Villa La Fuentita-4

9 / 10 (7 hodnocení)

Villa La Fuentita-4 se nachází v El Charco a nabízí ubytování s terasou. Tato 3hvězdičková vila má výhled na hory a je vzdálená 45 km od golfového hřiště Jandia. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Vila stojí 32 km od golfového klubu Fuerteventura a 37 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 36 km.

La Fortaleza - Casa La Fuentita
La Fortaleza - Casa La Fuentita

8,7 / 10 (6 hodnocení)

La Fortaleza - Casa La Fuentita se nachází v El Charco na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. 2,9 km od pláže Gran Tarajal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a gril. La Fortaleza - Casa La Fuentita stojí 47 km od golfového hřiště Jandia Golf a 33 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 37 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Esencia&Alma #SolarPowered
Esencia&Alma #SolarPowered

8,6 / 10 (18 hodnocení)

Esencia&Alma se může pochlubit výhledem na bazén. #SolarPowered nabízí ubytování s terasou, asi 2,9 km od pláže Gran Tarajal. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 47 km od golfového hřiště Jandia Golf a 33 km od golfového klubu Fuerteventura. Esencia&Alma leží 37 km od letiště Fuerteventura. Ubytování #SolarPowered zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Edén Ecologico en Casa La Fuentita
Edén Ecologico en Casa La Fuentita

8,6 / 10 (13 hodnocení)

Edén Ecologico en Casa La Fuentita se nachází v El Charco na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Edén Ecologico en Casa La Fuentita stojí 47 km od golfového hřiště Jandia a 33 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 37 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa La Fuentita-2
Villa La Fuentita-2

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Villa La Fuentita-2 se nachází v El Charco a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na hory. Tato 3hvězdičková vila stojí 45 km od golfového hřiště Jandia. Vila má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Vila stojí 32 km od golfového klubu Fuerteventura a 37 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 36 km.

Alma Eco-rústico
Alma Eco-rústico

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Alma Eco-rústico se nachází v El Charco na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má venkovní bazén. Alma Eco-rústico stojí 47 km od golfového hřiště Jandia Golf a 33 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 37 km.

Villa Los Volcanes
Villa Los Volcanes

6 / 10 (4 hodnocení)

Villa Los Volcanes se nachází v El Charco a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 45 km od golfového hřiště Jandia Golf a 32 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 36 km.

Esencia Eco-rústico
Esencia Eco-rústico

Esencia Eco-rústico se nachází v El Charco, 47 km od golfového hřiště Jandia, 33 km od golfového klubu Fuerteventura a 38 km od Eco Museo de Alcogida. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Casa Museo Unamuno Fuerteventura leží 45 km od Esencia Eco-rústico. Na letiště Fuerteventura je to 37 km.

Elysium Olival en Casa La Fuentita
Elysium Olival en Casa La Fuentita

1 / 10 (1 hodnocení)

Elysium Olival en Casa La Fuentita se nachází asi 47 km od golfového hřiště Jandia a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. 2,9 km od pláže Gran Tarajal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Elysium Olival en Casa La Fuentita stojí 33 km od golfového klubu Fuerteventura a 38 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 37 km.