Ubytování ve městě El Cerro de Andévalo

Město El Cerro de Andévalo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Cerro de Andévalo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Cerro de Andévalo

Gran Apartamento J&C Andevalo
Gran Apartamento J&C Andevalo

9,6 / 10 (72 hodnocení)

Gran Apartamento J&C Andevalo se nachází v El Cerro de Andévalo, 36 km od Estación de Venta, 43 km od Corta Atalaya a 44 km od skály Arias Montano. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Gran Apartamento J&C Andevalo stojí 126 km od sevillského letiště.

Narayana Casa Camilo
Narayana Casa Camilo

8,2 / 10 (74 hodnocení)

Narayana Casa Camilo se nachází v centru města El Cerro de Andevalo v regionu Huelva a nabízí 8 pohodlných klimatizovaných pokojů, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje jsou pečlivě zařízené moderním nábytkem. Všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. V okolí najdete řadu barů a restaurací, které podávají tradiční jídla a španělské tapas. Huelva a krásné pláže na pobřeží Costa de la Luz jsou vzdálené 68 km. Přírodní rezervace Sierra de Aracena a starý dolový park Riotinto jsou vzdálené 45 minut jízdy.