Ubytování ve městě El Cerco

Město El Cerco se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Cerco nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Cerco

Haraneko errota Goiatzena
Haraneko errota Goiatzena

9,4 / 10 (16 hodnocení)

Haraneko errota Goiatzena se nachází 18 km od mostu Vizcaya a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na řeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Haraneko errota Goiatzena poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 21 km od výstaviště Bilbao a 25 km od stanice metra San Mamés. Haraneko errota Goiatzena leží 27 km od letiště Bilbao. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Haraneko Errota Burdindegi
Haraneko Errota Burdindegi

Haraneko Errota Burdindegi se nachází 18 km od mostu Vizcaya a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na řeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Haraneko Errota Burdindegi stojí 21 km od výstaviště Bilbao a 25 km od stanice metra San Mamés. Na letiště Bilbao je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.