Ubytování ve městě El Campo

Město El Campo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Campo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Campo

Casa Rural La abuela
Casa Rural La abuela

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural La abuela se nachází v El Campo, 36 km od náměstí Plaza Mayor a 34 km od paláce Palacio de los Duques de San Carlos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento prázdninový dům se nachází 35 km od pevnosti Castillo de Trujillo a 48 km od přírodního parku Cornalvo y Sierra Bermeja. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům je vzdálený 34 km od města Iglesia de Santiago a 35 km od muzea Casa Museo Pizarro. Na letiště Badajoz je to 113 km.

Casa Rural El Miajon
Casa Rural El Miajon

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural El Miajon se nachází v El Campo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 36 km od náměstí Plaza Mayor a 34 km od paláce Palacio de los Duques de San Carlos. Na letiště Badajoz je to 113 km.

Casa Rural/Apartamentos El Miajon
Casa Rural/Apartamentos El Miajon

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural/Apartamentos El Miajon se nachází 36 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na bazén, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Casa Rural/Apartamentos El Miajon stojí 34 km od Palacio de los Duques de San Carlos a Iglesia de Santiago. Na letiště Badajoz je to 113 km.