Ubytování ve městě El Bujeo

Město El Bujeo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Bujeo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Bujeo

Cortijo La Hoya
Cortijo La Hoya

9,5 / 10 (79 hodnocení)

V ubytování Cortijo La Hoya máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo La Hoya se nachází v přírodním parku Los Alcornocales a nabízí apartmány v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi. Nekonečný bazén má výhled na Gibraltarský průliv. Apartmány mají výhled na moře, ventilátor a posezení s pohovkou a satelitní TV. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou a hosté mohou stolovat venku v zařízeném prostoru. Hosté mohou relaxovat v zahradě s grilem. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky a jízdy na koni. Cortijo La Hoya stojí 15 km od centra Tarify. Gibraltar je vzdálený 35 km.

Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA
Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA

9 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA se nachází v El Bujeo a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce. Vila má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA nabízí hostům možnost zahrát si tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 50 km od golfového hřiště La Duquesa Golf a 36 km od katedrály Nejsvětější Trojice. Villa en Tarifa con vistas a ÁFRICA leží 36 km od mezinárodního letiště Gibraltar a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.