Ubytování ve městě El Alquián

Město El Alquián se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Alquián nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Alquián

Apartamento Costacabana
Apartamento Costacabana

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Costacabana se nachází v El Alquiánu, 600 metrů od pláže Costa Cabana a 1,5 km od pláže Playa del Perdigal, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 35 km od La Envía a 8,8 km od muzea Almeria. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartmány jsou vzdálené 10 km od útočišť Almeria Air Raid Shelters a andaluského centra fotografie. Na letiště Almeria je to 1 km.

Hotel Los Arcos
Hotel Los Arcos

7,4 / 10 (619 hodnocení)

Hotel Los Arcos se nachází v El Alquiánu a nabízí 2hvězdičkové ubytování s terasou a společným salonkem. Součástí hotelu je bar a restaurace. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny pokoje mají psací stůl, klimatizaci a šatní skříň. Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Ubytování je vzdálené 10 km od Almeríe a 25 km od Roquetas de Mar. Letiště Almeria je vzdálené 2 km.

Precioso apartamento frente a la playa
Precioso apartamento frente a la playa

Precioso apartamento frente a la playa se nachází v El Alquiánu, 1,2 km od pláže Playa del Perdigal, 35 km od La Envía a 9,4 km od muzea Almeria. Nabízí výhled na hory a do zahrady a stojí 800 metrů od pláže Costa Cabana. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na terasu s výhledem na moře, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat rybaření. Precioso apartamento frente a la playa stojí 11 km od leteckých útočišť Almeria Air Raid Shelters a andaluského centra fotografie. Na letiště Almeria je to 1 km.

Apartamento en Costacabana
Apartamento en Costacabana

Apartamento en Costacabana se nachází v El Alquiánu.